FN ja NM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FN ja NM

Fight Night and Night Memo Schools.

PealehtLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse
Logi sisse
Kasutajanimi:
Parool:
Automaatne sisselogimine: 
:: Unustasin parooli
Latest topics
» Segane lugu
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Wednesday Shakespeare Teis Apr 03, 2012 10:28 am

» Võimed
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Wednesday Shakespeare Teis Märts 20, 2012 1:15 pm

» Chris Lighter
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Wednesday Shakespeare Teis Märts 20, 2012 1:12 pm

» Rassid
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Chris Lighter Teis Märts 20, 2012 1:12 pm

» Siis, kui väljas on pime
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Zack Shakespeare Teis Märts 13, 2012 5:23 pm

» Wednesday suhted
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Wednesday Shakespeare Laup Märts 03, 2012 6:27 pm

» Hyu suhted.
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Jang Seunghyun Laup Märts 03, 2012 6:19 pm

» Mida kuulad?
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Yoona Mangjeol Nelj Jan 05, 2012 2:32 pm

» Mkm. Ma ei petta siin Xan'i, ärge arvake minust nii halvasti
Võimed - Page 2 I_icon_minitimeby Jang Seunghyun Esm Jan 02, 2012 8:02 pm

Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 8 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 8 Külalist

Puudub

Rekordarv külastajaid(162) oli siin foorumil Reede Okt 25, 2024 7:02 am
Elu ja surm
Põrgu väravais
TondiLoss
Saatuse poolt hüljatud
Hogwarts
Hogwarts
Wevaxs

Võimed

Go down 
+9
Yoona Mangjeol
Wednesday Shakespeare
Jang Seunghyun
Kevin Alexander Lee
Hayley Nichole Williams
Anabel de Andrade
Catherilla Caoléah Roande
Dragona Weranora
Prof. Wambada
13 posters
Mine lehele : Previous  1, 2
AutorTeade
Kevin Alexander Lee
Mode
Mode
Kevin Alexander Lee

Postituste arv : 443

Tegelase leht
Sugu: Mees
Võimed: Mustmaag, kujumuutja, piinaja, suudab lennata.

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeNelj Sept 22, 2011 5:21 pm

Suured tänud, kui mu eesti keele õpetaja ka nüüd teiega samal arvamusel oleks : D Põrgu Väravais olen ka jah, Hogwartsis pole. Pole just suurim Harry fänn .
Tagasi üles Go down
Dragona Weranora
Admin
Admin
Dragona Weranora

Postituste arv : 56

Tegelase leht
Sugu: Naine
Võimed: Veetaltsutaja, animaag, kehamutatsioon.

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeNelj Sept 22, 2011 5:44 pm

Noh, vähemalt kõigega ei pannud puusse ;D hea seegi
Tagasi üles Go down
Anabel de Andrade
Mode
Mode
Anabel de Andrade

Postituste arv : 33

Tegelase leht
Sugu:
Võimed:

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeLaup Sept 24, 2011 9:33 pm

Ma muutsin oma posti ning lisasin ühe võime veel.
Tagasi üles Go down
Jang Seunghyun
Mode
Mode
Jang Seunghyun

Postituste arv : 1604

Tegelase leht
Sugu: Mees
Võimed: Mõtetelugemine, viiendaelemenditaltsutamine ja kehamutatsioon mustad inglitiivad.

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeNelj Dets 22, 2011 6:39 pm

Nimi: Jang Seunghyun
Vanus: 14
Võimed: Mõtetelugemise, viiendaelemendivalitseja ja kehamutatsioon milleks on mustad inglitiivad.
Omavoliline võime: -
Võimete avastamine: Oma inglitiibadest on Seunghyun teadnud sellest ajast kui ta üldse midagi aru hakkas saama. Kuna ta neid algul üldse kontrollida ei suutnud lipsasid need alatasa sisse-välja ja tekitasid põrgulikku valu. Midagi selle vastu teha ka ei saanud, kui ta püüdiski neid ohjeldada siis mängides kadusid need jälle kontrolli alt. Mõtetelugemisest ja oma elektritaltsutamis oskusest sai ta teada umbes samadel aegadel, veidi enne kümneseks saamist. Mõtetelugemisega juhtus nii, et kaarte mängides soovis ta, et oskaks mõtteid lugeda. Ikka selleks et veidi sohki teha. Ja imeväel peale suurt pingutust kuulis ta varsti kaasmängija mõtteid, mäng sai igatahes võidetud. Elektritaltsutamisest sai ta teada ühel kaunil päeval, kui telekas otsustas otsad anda. Kuna kedagi kodus polnud läks poiss ise teleka kallale, kuigi ohust oli ta täitsa informeeritud. Lihtsalt lahti kistud teleka ees käis järsku televusserist elektrisärtsakas läbi ja noh, masin oli nüüd täielikult sussid püsti visanud. Siiski sai Seungie järgnevatel proovimistel aru, et särtsaka tekitaja oli just tema, mitte pistikusse jäetud juhe.
Rollimängu näidis: Eee.. Ma ei pea seda tegema, onju eksju eks? :3
Tagasi üles Go down
Wednesday Shakespeare
Admin
Admin
Wednesday Shakespeare

Postituste arv : 943

Tegelase leht
Võimed: Koopia

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeNelj Dets 22, 2011 6:41 pm

Ei pea, ei pea Very Happy
Tagasi üles Go down
Yoona Mangjeol

Yoona Mangjeol

Postituste arv : 108

Tegelase leht
Võimed: Terveneja, animaag, loomadega rääkimine

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeReede Dets 30, 2011 10:42 am

Nimi: Yoona Mangjeol
Vanus: 14
Võimed: Terveneja, animaag, loomadega rääkimine
Võimete avastamine: Noorelt sõites oma ilusa roosa Hello Kitty tõukerattaga, kukkus ta ükskord tõukerattalt maha. Tal oli üks suur verine plekk. Kui ta pilgutas silmi kadus vereauk/plekk ära.
Animaag ja loomade blablabla - Yoona läks oma perega vanasti metsa seenele. Neiu nägi ühte ilusat hirve. Ta järgnes sellele hirvele, kuid lõpetas hirve söömisega ja hundina. Samal päeval kui ta hakkas metsast oma perega ära minema kohtas ta oravat. Mingi side käis nende vahel ja Yoona sai aru millest orav mõtles ning sai temast aru. Neiu palus oraval tema totakale õele juustesse sagida. Vastutasuks andis ta supermarketist ostetud pähkli.
Rollimängu näidis: Siin ma ka siis, seda jura ei kasuta. Very Happy
Tagasi üles Go down
Wednesday Shakespeare
Admin
Admin
Wednesday Shakespeare

Tegelase leht

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeReede Dets 30, 2011 10:51 am

Väga hea Very Happy Kohe lisan sind Very Happy
Tagasi üles Go down
Zayn Levine

Zayn Levine

Postituste arv : 14

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeReede Dets 30, 2011 5:57 pm

Nimi: Zayn Levine.
Vanus: 16.
Võimed: Nägija
Omavoliline võime: Metamorfaag
Võimete avastamine: Ütleme nii, et Zayni vanemad teatsid, et ta on eriline inimene. Kui Zayn oli kuuene ta vanemad ütlesid talle kogu tõe, et kes ta tegelikult on. Poiss nägi seda ette. Emalt päris poiss metamorfaagi jõu ehk siis näo/välimuse muutmise.
Tagasi üles Go down
Choi Hyesu

Choi Hyesu

Postituste arv : 15

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeReede Dets 30, 2011 9:16 pm

Nimi: Choi Hyesu
Vanus: 15
Võimed: Veetaltsutaja, koopia, inimkameelion.
Omavoliline võime:
Võimete avastamine: Kuna mõlemad ta vanemad on samuti maagilised olendid on ta alati maagiaga kokku puutunud. Nii avastaski ta kõik võimed põhimõtteliselt korraga, üksi kodus olles ja katsetades kas tema ka midagi toredat ja maagilist teha suudab. Nagu välja tuli siis suutiski, mitte toredat küll. Suutis uputuse tekitada ja kui vanemad koju jõudsid ennast ümbrusega ühte sulatada. Peale selle kopeeris ta veel oma ema võimeid ka ja tekitas naisele kenasti esimesed hallid juuksekarvad.
Rollimängu näidis: Ma ei tee siis, me gustaah. Tsau? :3
Tagasi üles Go down
Prof. Mason
Night Memo direktor
Night Memo direktor
Prof. Mason

Postituste arv : 9

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeLaup Dets 31, 2011 12:06 pm

Nimi: Jonathan Peter Mason
Vanus:31
Võimed: Mustmaag, surnumanamine, piinaja
Võimete avastamine: Võib ma informeerin pärast? Mul pole ideid hetkel eks ole ._.

Mul tuleb mingi hästi kuri ja range dire siin, suht kahtlane tegelane Very Happy
Tagasi üles Go down
Chris Lighter

Chris Lighter

Postituste arv : 6

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeEsm Märts 19, 2012 3:48 pm

Nimi: Chris Lighter
Vanus: 21
Võimed: Piinaja, blokeerija
Omavoliline võime: Ma ei tea, kas see käib mõne võime alla, aga Chris'i võime oleks ilmataltsutamine.

Võimete avastamine: Chris oli juba väiksena eriline pätt ning tal oli soov kedagi piinata. Surmani piinata. Tükk aega jäigi see ainult sooviks. Ükspäev poiss aga otsustas kedagi päriselt piinata ning valis mingi suvalise inimese. See tüüp, kelle ta valis, oli just kinni seotud ning Chris mõtles, kuidas ohvrit piinata. Ta kujutas seda kõike mõtteis ette ning pärast pingsat mõtlemist hakkas ohver tohutut valu tundma. Chris ei saanud asjast midagi aru ning vabastas ohvri kähku. Kumbki ei teadnud, et seda tegi Chris. Järgmisel päeval aga tuli üks mees ning lükkas poisi vastu seina. Ta tegi seda tuulega. Mees hakkas just Chris'i tuulega peksma, kuid mehe võimed ei töötanud enam. Midagi küll toimus, aga enamus õhutaltsutamisest oli blokeeritud.

Rollimängu näidis: Ma lisan selle mingi aeg, aga praegu pole mul mingeid mõtteid. Ehk teine kord...

Muide, kas blokeerija võib olla ka selline, kes juba oma kohalolekuga võimed ära blokeerib?
Tagasi üles Go down
Wednesday Shakespeare
Admin
Admin
Wednesday Shakespeare

Tegelase leht

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeEsm Märts 19, 2012 5:39 pm

Sa ei pea rollimängu näidist üldse tegema, ma vist kuskil mainisin ka, et need ei ole enam kohustuslikud vms.

Mkm.. See oleks liiga kõikvõimas, kui siis ainult vanema astme omad kes on võimetega juba väga kaua tegelenud, ja see tähendab, et nad blokeerivad lihtsalt automaatselt.
Muide, ilmataltsutamine on see, et ta saab vihma välja kutsuda janii, eks? Äkki valiksid midagi mitte nii suursugust? See ilmataltsutamine juba ise kõlab veidi liiga kõikvõimsalt.
Tagasi üles Go down
Chris Lighter

Chris Lighter

Postituste arv : 6

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeTeis Märts 20, 2012 1:13 pm

Aa, siis küll.

No ma mõtlen siis veidi.
Tagasi üles Go down
Wednesday Shakespeare
Admin
Admin
Wednesday Shakespeare

Tegelase leht

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitimeTeis Märts 20, 2012 1:15 pm

Mõtle, mõtle Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Võimed - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Võimed   Võimed - Page 2 I_icon_minitime

Tagasi üles Go down

Võimed
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2Mine lehele : Previous  1, 2