Latest topics | » Segane lugu by Wednesday Shakespeare Teis Apr 03, 2012 10:28 am
» Võimed by Wednesday Shakespeare Teis Märts 20, 2012 1:15 pm
» Chris Lighter by Wednesday Shakespeare Teis Märts 20, 2012 1:12 pm
» Rassid by Chris Lighter Teis Märts 20, 2012 1:12 pm
» Siis, kui väljas on pime by Zack Shakespeare Teis Märts 13, 2012 5:23 pm
» Wednesday suhted by Wednesday Shakespeare Laup Märts 03, 2012 6:27 pm
» Hyu suhted. by Jang Seunghyun Laup Märts 03, 2012 6:19 pm
» Mida kuulad? by Yoona Mangjeol Nelj Jan 05, 2012 2:32 pm
» Mkm. Ma ei petta siin Xan'i, ärge arvake minust nii halvasti by Jang Seunghyun Esm Jan 02, 2012 8:02 pm
|
Kes on foorumil | Foorumis on hetkel kokku 8 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 8 Külalist Puudub Rekordarv külastajaid( 162) oli siin foorumil Reede Okt 25, 2024 7:02 am |
|
| Chris Lighter | |
| | Autor | Teade |
---|
Chris Lighter
Postituste arv : 6 Join date : 19/03/2012
| Pealkiri: Chris Lighter Esm Märts 19, 2012 4:05 pm | |
| Chris Damien Lighter
Joe Jonas
Täisnimi: Chris Damien (ta lausa vihkab oma keskmist nime) Lighter Hüüdnimed: - Vanus: 21 Sugu: Mees Rass: Pole veel otsustatud Võimed: Ootan, kuni vastu võetakse Aasta: 5. aasta Orjentatsioon: Hetero Verestaatus: Pole veel otsustatud Kool: Night Memos Tiitel: Õpilane Oskused: Itaalia keel... Inglise keel (kui ma juba ühe nimetan, siis ei saa ju ülejäänusid nimetamata jätta?)
Meedib: Kurjus, piinamine, raha Ei meelid: Headus, valged maagid, perekond Nõrkused: Ujumine, lahkuse teesklemine Tugevused: Valetamine, näitlemine, kuri olemine Hirmud: Vangi sattumine, paksuks muutumine Saladused: Proovis kunagi ühte meest füüsiliselt piinata, tappis oma perekonna...
Iseloom: Tõeline sarkasmihunnik, ülbe, valelik, teeskleb sõbralikkust ja lahkust, ehk siis üks suur valevorst.
Ema: Lizzy Annie Lighter Isa: Damien Auguste Lighter Vennad/õed: Kaksikutest õed: Taye ja Tanya Onud/tädid: Pole... Vanavanemad: Surnud... Muud sugulased: Ei hakka nimetama...
Elulugu: Sündis Londonis. Juba noorena hakkas tõeliseks pätiks ning teismelisena tappis oma perekonna. Mõne aasta pärast kavatses piinata üht meest. Kahjuks (või õnneks?) see tal ei õnnestunud. Paljud inimesed arvavad, et ta on Saatana poeg oma nime ning käitumise poolest, aga rääkigem ausalt, keegi ei tea, kas ta on olemas või mitte... Parim mälestus: Katse kedagi füüsiliselt piinata Halvim mälestus: Katse kedagi füüsiliselt piinata... sest see ebaõnnedstus.
Silmad: Pruunid Nägu: Mina ei oska seda kirjeldada, vaadake ise. Juuksed: Mustad Pikkus: Pikk Kehaehitus: Musklis, tugeva kehaehitusega Nahk: Veits päevitunud. Armid, tattooveeringud: - Rahvus: Inglane
Pildid:
| |
| | | Wednesday Shakespeare Admin
Postituste arv : 943 Join date : 22/12/2011
Tegelase leht Sugu: Naine Võimed: Koopia
| Pealkiri: Re: Chris Lighter Esm Märts 19, 2012 5:48 pm | |
| Nii, väga armas ja õel iku siin, täitsa diresse noh.. Pikkus on ka muidugi väga hea.. Pikk. | |
| | | Jang Seunghyun Mode
Postituste arv : 1604 Join date : 22/12/2011
Tegelase leht Sugu: Mees Võimed: Mõtetelugemine, viiendaelemenditaltsutamine ja kehamutatsioon mustad inglitiivad.
| Pealkiri: Re: Chris Lighter Esm Märts 19, 2012 5:53 pm | |
| Äkki on dire kauge sugulane või midagi? Naah, see on suhteliselt võimatu. Aga jah, pikk on tore ju, eks ole. | |
| Pealkiri: Re: Chris Lighter Esm Märts 19, 2012 5:55 pm | |
| Hah Eks ole, ma poleks tegelikult selle pealegi tulnud, et keegi sinna midagi sellist kirjutada võib Pikk.. Deem ma ei saa.. | |
| | | Chris Lighter
Postituste arv : 6 Join date : 19/03/2012
| Pealkiri: Re: Chris Lighter Teis Märts 20, 2012 1:09 pm | |
| Ma ei oska sinna midagi muud panna... | |
| Pealkiri: Re: Chris Lighter Teis Märts 20, 2012 1:12 pm | |
| Siis ära pane. Keegi ei käsi, aga eeldame, et see pikk on siis umbes üle 1,80? Kui alla on siis ma hakkan kääbikuks kutsuma, ma olen ise peaaegu 1,80. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Chris Lighter | |
| |
| | | | Chris Lighter | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |