Latest topics | » Segane lugu by Wednesday Shakespeare Teis Apr 03, 2012 10:28 am
» Võimed by Wednesday Shakespeare Teis Märts 20, 2012 1:15 pm
» Chris Lighter by Wednesday Shakespeare Teis Märts 20, 2012 1:12 pm
» Rassid by Chris Lighter Teis Märts 20, 2012 1:12 pm
» Siis, kui väljas on pime by Zack Shakespeare Teis Märts 13, 2012 5:23 pm
» Wednesday suhted by Wednesday Shakespeare Laup Märts 03, 2012 6:27 pm
» Hyu suhted. by Jang Seunghyun Laup Märts 03, 2012 6:19 pm
» Mida kuulad? by Yoona Mangjeol Nelj Jan 05, 2012 2:32 pm
» Mkm. Ma ei petta siin Xan'i, ärge arvake minust nii halvasti by Jang Seunghyun Esm Jan 02, 2012 8:02 pm
|
Kes on foorumil | Foorumis on hetkel kokku 8 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 8 Külalist Puudub Rekordarv külastajaid( 162) oli siin foorumil Reede Okt 25, 2024 7:02 am |
|
| Siis, kui väljas on pime | |
| | Autor | Teade |
---|
Zack Shakespeare Admin
Postituste arv : 32 Join date : 31/12/2011
Tegelase leht Sugu: Võimed:
| Pealkiri: Siis, kui väljas on pime Teis Märts 13, 2012 5:15 pm | |
| Zack oli mingi aeg oma kondid maa-alt üles poole lohistanud. Söömas oli juba käinud. Naine magas kuskil oma toas pohmelli välja.. Yeah, eelmise öö pidu, oli täitsa läbuks läinud. Georeno suundus vaikselt järjest kõrgemale jõudes lõpuks torni trepini. Trepp oli üpris rõske ja masendava välimusega, õhtu hakkas ka juba tulema, seega oli seal ka hämar. Vaikselt liikus mees liikus aeglaselt treppi astmetest üles jõudes lõpuks torni, kus ta end akna lauale toetas ning kaugusesse vahtima jäi.
OT: Dirruke, vea oma Gaby kohale siis. | |
| | | Gabrielle Darkson
Postituste arv : 3 Join date : 12/03/2012
Tegelase leht Sugu: Naine Võimed: Muutuda loomaks : Lambaks või libahundiks; Olla sama kuumkui päike
| Pealkiri: Re: Siis, kui väljas on pime Teis Märts 13, 2012 5:20 pm | |
| Ta mõtles mis ta järgmiseks ette võtaks. Kauguses nägita metsa ja järve. Ta otsustas järve äärde minna. OT: noh kuidas on? | |
| | | Zack Shakespeare Admin
Postituste arv : 32 Join date : 31/12/2011
Tegelase leht Sugu: Võimed:
| Pealkiri: Re: Siis, kui väljas on pime Teis Märts 13, 2012 5:23 pm | |
| OT: Ära kunagi pane smaili rpg postitusse vms. Me kirjeldame oma tundeid ja meeleolusid + mul ei ole hetkel mitte midagi postitada, kuna Gaby pole tornis. Sa pole oma postituses öelnud, et ta tornis on. Vaata kuidas mina kirjutan, või mine ja loe minu ja Meelika teemat. Kasuta edit nuppu ja muuda oma postitus.
| |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Siis, kui väljas on pime | |
| |
| | | | Siis, kui väljas on pime | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |