Latest topics | » Segane lugu by Wednesday Shakespeare Teis Apr 03, 2012 10:28 am
» Võimed by Wednesday Shakespeare Teis Märts 20, 2012 1:15 pm
» Chris Lighter by Wednesday Shakespeare Teis Märts 20, 2012 1:12 pm
» Rassid by Chris Lighter Teis Märts 20, 2012 1:12 pm
» Siis, kui väljas on pime by Zack Shakespeare Teis Märts 13, 2012 5:23 pm
» Wednesday suhted by Wednesday Shakespeare Laup Märts 03, 2012 6:27 pm
» Hyu suhted. by Jang Seunghyun Laup Märts 03, 2012 6:19 pm
» Mida kuulad? by Yoona Mangjeol Nelj Jan 05, 2012 2:32 pm
» Mkm. Ma ei petta siin Xan'i, ärge arvake minust nii halvasti by Jang Seunghyun Esm Jan 02, 2012 8:02 pm
|
Kes on foorumil | Foorumis on hetkel kokku 8 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 8 Külalist Puudub Rekordarv külastajaid( 162) oli siin foorumil Reede Okt 25, 2024 7:02 am |
|
| Klassid, tunnid, õpetajad jne. | |
| | Autor | Teade |
---|
Prof. Wambada Admin
Postituste arv : 34 Join date : 14/09/2011
Tegelase leht Sugu: Naine Võimed: Tule taltsutaja, tervendaja ning koopia.
| Pealkiri: Klassid, tunnid, õpetajad jne. Reede Sept 16, 2011 4:33 am | |
| Klassid käivad mõlemas koolis aasta järgi. Kui oled 5. aastane ning koolis esimest aastat oled 1. Klassis, samas kui sa oled 10 ning koolis esimest aastat oled samuti 1. Klassis. Fight Night'i õppeained-Keemia- Füüsika- Geograafia- Matemaatika- Inglise keel- Ladina keel- Ruunid- Prof. Alexsandra Wambada Suhtlemisõpetus- Kirjandus- Kunst- Käsitöö- Kehaline Kasvatus- Maagiate õpetus- Eri võimete allutamis õpetus- Metsas ellu jäämis õppe- Prof. Alexsandra Wambada Kahevõitlus(Maagiaga)- Kahevõitlus (Käsi võitlus ja relvadega.)- Orienteerumis õppe- Night Memo õppeained-Keemia- Füüsika- Geograafia- Matemaatika- Prof. Mason Kirjandus- Kunst- Kehaline kasvatus- Ruunid- Inglise keel- Ladina keel- Vana kreeka mütoloogiad- Maagia õppe- Maagia õppe (elementidele)- Elemendi teadus- Must maagia(maagidele, ja nendele, kellel pole veel võimed "ärganud")- Prof. Mason Maagiatoloogia- Kahevõitlus- Õpetajad on igal ainel, kui soovid mõnda neist ainetest õpetada siis saada mulle PM. Mõlemal koolil on ka prefektid ja koolivanemad, nendeks saab, andes sellest teada mulle. Fight Night.Prefekt(Poiss)- Prefekt(Poiss.)- Prefekt(Tüdruk)- Prefekt(Tüdruk)- Koolivanem(Poiss)- Koolivanem(Poiss)- Koolivanem(Tüdruk)- Koolivanem(Tüdruk)- Night Memos.Prefekt(Poiss)- Prefekt(Poiss.)- Prefekt(Tüdruk)- Prefekt(Tüdruk)- Koolivanem(Poiss)- Koolivanem(Poiss)- Koolivanem(Tüdruk)- Koolivanem(Tüdruk)- P.S Maagiatoloogia, on selline värk mille ma ise välja mõtlesin pm siis maagia teadus.
Viimati muutis seda Porf. Wambada (Kolm Sept 21, 2011 7:33 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Dragona Weranora Admin
Postituste arv : 56 Join date : 19/09/2011
Tegelase leht Sugu: Naine Võimed: Veetaltsutaja, animaag, kehamutatsioon.
| Pealkiri: Re: Klassid, tunnid, õpetajad jne. Teis Sept 20, 2011 4:40 pm | |
| Okey, see teema peaks nüüd redis olema.. | |
| | | Prof. Mason Night Memo direktor
Postituste arv : 9 Join date : 31/12/2011
| Pealkiri: Re: Klassid, tunnid, õpetajad jne. Laup Dets 31, 2011 3:27 pm | |
| Mul see Mason siin tahaks musta maagiat ja matemaatikat õpetada, saaks? | |
| | | Yoona Mangjeol
Postituste arv : 108 Join date : 30/12/2011
Tegelase leht Sugu: Naine Võimed: Terveneja, animaag, loomadega rääkimine
| Pealkiri: Re: Klassid, tunnid, õpetajad jne. Laup Dets 31, 2011 3:32 pm | |
| Samuti* ja Keemia*. D:
e. Suhtlemisõpetus on minu arust kokku. | |