Yoona Mangjeol
Postituste arv : 108 Join date : 30/12/2011
Tegelase leht Sugu: Naine Võimed: Terveneja, animaag, loomadega rääkimine
| Pealkiri: CHEERS TO THE FREAKING 2011 I DRINK TO 2012!! Laup Dets 31, 2011 10:52 pm | |
| CHEERS TO FREAKIN' WEEKEND! JEE! WOOO! 2012 on parem kui 2011. Istusime suhteliselt pool tundi väljas. Tegelikult tegime väikese pidutsuse mis ikka veel kestab. Ma tulin lihtsalt korraks sisse, et Heid magama panna ja uue posti kirjutada, nii, et pisut kiire. Daegu on suur linn, jah, kuid me elame suhteliselt Daegu ääres või kuidagi nii. Meil on vaikne. Välja arvatud vana-aasta õhtul. Meil käib sõna otses mõttes pidu naabrite juures väljas. Kui liialt külm hakkab siis kolib pidu tuppa. See on hästi lahe. Ja teate mis, Kyuhyun tuli koos oma ema ehk minu tädiga ööseks siia. Elu on tore. Jae, mu naaber ja sõbranna, tunneb ka Kyuhi. Selles väikses naabruskonnas on meie väike tänav kõige lärmakam. Meil on hästi ilus vaade ilutulestikest. Ültesegi i can't belive that i'm saying this, aga ma pean meie tänavat suureks perekonnaks, kuna me kõik teame teinetest suhteliselt. Peost niipalju, et mina valin pool muusikast mis lastakse. Saadan naabritele oma pleilisti, kus iga aasta on sees Cheers, Champagne Showers ja Follow me (ei ole uue aastaga seonduv, kui see meeldib mulle). Mina, Jae, Jae vend ja Kyuhyun tegime Follow me ajal enda kava. Jah, me oleme nii classyd. Mina tõmban uttu ja kirjutan kõikide feisbuugi staatuse alla ''CHEERS TO THE FREAKING 2011 I DRINK TO 2012!!'' Tsaujouuu! Lähen jooksen peole tagasi. current mood ~ let's party current music ~ Rihanna - Cheers 00:52, 일요일, 1.01.12 | |
|